fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht start binnenkort!

Leuk dat je wilt komen sporten bij Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht. We starten gelukkig over enkele weken al! Meld je aan en we laten je zo snel mogelijk weten wanneer je kan komen voor je proefles. Hou je mailbox in de gaten!

Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Woensdrecht! Bij Kickboksen Voor Kinderen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om kinderen in Woensdrecht een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden.
Hierdoor hebben wij in Woensdrecht de beste kickbokstrainingen voor kinderen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVK Team in Woensdrecht!

 

Lestijden Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Woensdrecht, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Adres Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht

Woensdrecht is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Woensdrecht dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht

Als we een locatie hebben gevonden in Woensdrecht dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Kinderen in Woensdrecht

Plan je route naar Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag om ook lekker te kickboksen in Den Haag!