fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel start binnenkort!

Leuk dat je wilt komen sporten bij Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel. We starten gelukkig over enkele weken al! Meld je aan en we laten je zo snel mogelijk weten wanneer je kan komen voor je proefles. Hou je mailbox in de gaten!

Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Sint-Michielsgestel! Bij Kickboksen Voor Kinderen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om kinderen in Sint-Michielsgestel een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden.
Hierdoor hebben wij in Sint-Michielsgestel de beste kickbokstrainingen voor kinderen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVK Team in Sint-Michielsgestel!

 

Lestijden Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Sint-Michielsgestel, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Adres Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Sint-Michielsgestel dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel

Als we een locatie hebben gevonden in Sint-Michielsgestel dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Kinderen in Sint-Michielsgestel

Plan je route naar Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag om ook lekker te kickboksen in Den Haag!