fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Langeweg!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Langeweg start binnenkort!

Op dit moment mogen we helaas nog niet trainen vanwege de corona maatregelen. Indien we weer mogen starten ontvang je van ons de gegevens met het lesrooster e.d. Wil je graag komen training? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Kinderen in Langeweg!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Langeweg! Bij Kickboksen Voor Kinderen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Kinderen in Langeweg is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om kinderen in Langeweg een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden.
Hierdoor hebben wij in Langeweg de beste kickbokstrainingen voor kinderen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVK Team in Langeweg!

 

Lestijden Kickboksen voor Kinderen in Langeweg

Helaas hebben we nog geen goede kickboksschool in Langeweg, ken jij misschien iemand die dit zou kunnen en leuk zou vinden?

Vul dan even het formulier in en we nemen z.s.m. contact op, om te zorgen dat ook in Langeweg Kickboksen voor kinderen super leuke lessen kan verzorgen.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Kinderen in Langeweg

Langeweg is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Langeweg dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Kinderen in Langeweg

Als we een locatie hebben gevonden in Langeweg dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.