fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk start binnenkort!

Leuk dat je wilt komen sporten bij Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk. We starten gelukkig over enkele weken al! Meld je aan en we laten je zo snel mogelijk weten wanneer je kan komen voor je proefles. Hou je mailbox in de gaten!

Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Bodegraven-Reeuwijk! Bij Kickboksen Voor Kinderen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om kinderen in Bodegraven-Reeuwijk een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden.
Hierdoor hebben wij in Bodegraven-Reeuwijk de beste kickbokstrainingen voor kinderen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVK Team in Bodegraven-Reeuwijk!

 

Lestijden Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Bodegraven-Reeuwijk, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Adres Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Bodegraven-Reeuwijk dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk

Als we een locatie hebben gevonden in Bodegraven-Reeuwijk dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Kinderen in Bodegraven-Reeuwijk

Plan je route naar Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag om ook lekker te kickboksen in Den Haag!