fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Amsterdam-Zuid!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Amsterdam-Zuid start binnenkort!

Op dit moment mogen we helaas nog niet trainen vanwege de corona maatregelen. Indien we weer mogen starten ontvang je van ons de gegevens met het lesrooster e.d. Wil je graag komen training? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Kinderen in Amsterdam-Zuid!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Amsterdam-Zuid! Bij Kickboksen Voor Kinderen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Kinderen in Amsterdam-Zuid is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om kinderen in Amsterdam-Zuid een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden.
Hierdoor hebben wij in Amsterdam-Zuid de beste kickbokstrainingen voor kinderen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVK Team in Amsterdam-Zuid!

 

Lestijden Kickboksen voor Kinderen in Amsterdam-Zuid

Helaas hebben we nog geen goede kickboksschool in Amsterdam-Zuid, ken jij misschien iemand die dit zou kunnen en leuk zou vinden?

Vul dan even het formulier in en we nemen z.s.m. contact op, om te zorgen dat ook in Amsterdam-Zuid Kickboksen voor kinderen super leuke lessen kan verzorgen.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Kinderen in Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Amsterdam-Zuid dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Kinderen in Amsterdam-Zuid

Als we een locatie hebben gevonden in Amsterdam-Zuid dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.