Kickboksen voor Kinderen in Westvoorne!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Westvoorne start binnenkort!

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Kinderen in Westvoorne!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Westvoorne! Bij Kickboksen Voor Kinderen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Kinderen in Westvoorne is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om kinderen in Westvoorne een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden.
Hierdoor hebben wij in Westvoorne de beste kickbokstrainingen voor kinderen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVK Team in Westvoorne!

 

Lestijden Kickboksen voor Kinderen in Westvoorne

Helaas hebben we nog geen goede kickboksschool in Westvoorne, ken jij misschien iemand die dit zou kunnen en leuk zou vinden?

Vul dan even het formulier in en we nemen z.s.m. contact op, om te zorgen dat ook in Westvoorne Kickboksen voor kinderen super leuke lessen kan verzorgen.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Kinderen in Westvoorne

Westvoorne is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Westvoorne dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Kinderen in Westvoorne

Als we een locatie hebben gevonden in Westvoorne dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.