Kickboksen voor Kinderen in Bergeijk!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

 

Kickboksen voor Kinderen in Bergeijk start binnenkort!

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Kinderen in Bergeijk!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Bergeijk! Bij Kickboksen Voor Kinderen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Kinderen in Bergeijk is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om kinderen in Bergeijk een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden.
Hierdoor hebben wij in Bergeijk de beste kickbokstrainingen voor kinderen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVK Team in Bergeijk!

 

Lestijden Kickboksen voor Kinderen in Bergeijk

Helaas hebben we nog geen goede kickboksschool in Bergeijk, ken jij misschien iemand die dit zou kunnen en leuk zou vinden?

Vul dan even het formulier in en we nemen z.s.m. contact op, om te zorgen dat ook in Bergeijk Kickboksen voor kinderen super leuke lessen kan verzorgen.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Kinderen in Bergeijk

Bergeijk is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Bergeijk dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Kinderen in Bergeijk

Als we een locatie hebben gevonden in Bergeijk dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.